13
jul
2012

Lena og Robert Oshaug

Publisert 13.07.12 av Daniel Kvalvik vist 13777 ganger

8 pluss pluss minus




Viste du at det finnes en butikk i Torvikbukt som selger utstyr til fjell og villmark? Ekteparet Lena og Robert Oshaug, opprinnelig fra Molde kom flyttende til Torvikbukt i 2011. Nærmere bestemt gården «Haugbuen» i Torvikdalen. Her bor de sammen med sine 4 barn.

De driver butikken Fjellsekken som er både butikk og netthandel. Butikken er på «Haugbuen» men 95 % av deres kunder handler på nettbutikken. Ta en titt innom hjemmesiden www.fjellsekken.no

Lena og Robert giftet seg i 2008 i samisk tradisjon. De er ikke selv samer men ønsket å gjøre noe utradisjonelt og fordi at deres forfedre fra nord er samer.

De har begge jobber utenom Fjellsekken. Robert er fast ansatt på Gjøco hvor han trives meget godt. – Kort veg til jobb og muligheten til å bli bedre kjent med bygda, legger Robert til.

Ekteparet elsker naturen og Torvikbukt kunne ikke vært et bedre sted å bo, forteller Robert til torvikbukt.no. Området rundt oss har alt, vi er glad i friluftsliv, turer, fiske og jakt legger han til. Nærmest «Haugbuen» er Fiskvatnet, Midtvatnet og Bakkvatnet. Her er det mulig å fiske både laks og ørret. Etter et år her i dalen ser vi at «Den aktive bygda» passer oss perfekt, avslutter Lena og Robert.

 


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 13.07.12




Tags:  Fjellsekken  Lena Oshaug  Robert Oshaug

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT