15
mai
2015

Status Torvikbukt Båtforening pr 14.mai 2015

Publisert 15.05.15 av Daniel Kvalvik vist 14131 ganger

0 pluss pluss minus
No nærmer sommeren seg, Torvikbukt Båtforeningen har avholdt Årsmøte.  Alle medlemmane skal no ha fått tilsendt enten via email (dei aller fleste) eller via post møtereferatet samt vedtekter og reglement for båthavna. Dei båtplassane som var ledige i begynnelsen av året (4 stk) er allerede solgt. Vi har akkurat no i mai innløst ein 6meters plass som er ledig, 

Vi har allerede hatt fleire besøk på Gjestebrygga. Så vi håper på ein fin sesong.  Det er observert fleire som gnikker og pusser på båten sin så vi får håpe på ein lang og fin båtsesong.  Canada gåsa har sin faste plass på klubbhus taket, så om ikkje alt for lenge vil den dra på tur med sine små. 

Regning for diesel fylling første halvår 2015 er på vei. Er det nokon av medlemmane som trenger kodebrikke for diesel fylling, kan dei kontakte Jan Egil Sletnes.

Det vil i år bli anledning å jobbe dugnad både for 2015 og 2016 (2 x 5 timer) Dette har med omlegging av årsavgifta som trer i kraft fra 2016. ( se meir om dette i det tilsendte årsmøtereferatet.)

Jan Karsten Schølberg er også i år dugnads sjefen vår. Han har oversikten over dei planlagte gjøremål. Husk å føre opp timane dine i permen i klubbhuset. (her ligger også oversikt over oppgaver som kan utføres )
Send gjerne ein SMS til Jan Karsten når det passer for deg å utføre oppgaver / dugnad. 

Søndags kaffen er som vanlig mellom kl 11 og 14. Her er både medlemmar, byfolk, sambygdingar og andre fra distrikte velkommen.
 
Status for ledige båtplassar er:
A03 6 meter plass på A brygga kr 31800,-
Ta kontakt med nokon av oss i styre eller send email til marvinjy@online.no
Vi har også båtplassar for framleie. Sjå satsar 2015

God båtsesong!

Torvikbukt Båtforening
v/ leder
Marvin Jostein Yttervik


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 15.05.15
Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT