27
nov
2015

Julekonsert med Knut Marius Djupvik og Jenny Langlo

Publisert 27.11.15 av Daniel Kvalvik vist 7553 ganger

1 pluss pluss minus




Mandag 14.desember kommer Jenny Langlo og Knut Marius Djupvik til Øre Kirke for å gi Gjemnes en førjulskonsert.

Etter 10 års samarbeid med heltene i Angvik Hornblowers har Knut Marius blitt såpass husvarm at det føltes naturlig å legge én de få konsertene hit.
Gjerne sett av denne mandagen for å komme i julestemning sammen med de to lokale stemmene og et lokalt band som også til stadighet har fått opp dampen i Flemma Grendahus.

Billetter fås kjøpt her: https://billettsalg.hoopla.no/sales/orekirke/


I mai 2015 møttes Jenny og Knut Marius for første gang i forbindelse med forestillingen ”27 – The Club” i Drammen.
Da begynte et vennskap og et samarbeid som viser seg skulle føre til samarbeid i Beat for Beat, og en juleturné allerede julen etter. De skal nå reise rundt i Møre og Romsdal å by på en julekonsert som strekker seg over flere sjangere og stemninger. De to store lokale stemmene har med jernhånd plukket et knippe av favoritter både innenfor julesanger og låter for de fleste årstider. Låter dere får høre er alt fra Himmel på jord til O helga natt. Med seg har de et knallsterkt 4-mannsband med lokal forankring som skal være med på å skape alt fra det store og pompøse til det svake og sarte. Når Idol- vinneren og The Voice-vinneren slår seg sammen ønsker de å skape en opplevelse du kan leve på helt til juletreet kastes ut og som er med på å heve julen til alle og enhver. ”Du store mi ti” skal underbygge og understreke det julen er; En stor tid.

Medvirkende: Knut Marius Djupvik og Jenny Langlo

André Gussiås - Tangenter Hallgeir Solli - Gitar Arne Petter Ugelvik - Bass Stian Romuld - Trommer/Perkusjon
Lyddesign: Ulrik Lysebo

 


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 27.11.15




Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT