05
mai
2016

Gjør klar bunaden og findressen til 17.mai

Publisert 05.05.16 av Daniel Kvalvik vist 3680 ganger

31 pluss pluss minus
NRK kommer til Torvikbukt under årets 17.mai-feiring. De vil ha direktesendinger på sin landsdekkende sending mellom 07:50 og kl 14. NRK har allerede vært i Torvikbukt og hatt en gjennomgang med leder i 17.mai-komiteen, Terje Humstad.

NRK ha følgende program i Torvikbukt/ Gjemnes: Reporter Sissel Bruntstad.

  • Torvikbukt blir presentert sammen med de andre stedene det sendes fra gjennom bilde og video (opptak).
  • Fjøsstell på Orset 08:30. Direktesending fra morgenstell av dyr på gården til Anders og Elisabeth på Orset. Her blir det stell av kalver. Et kort innslag hvor Torvikbukt blir presentert, og deretter direkte innslag fra Orset.
  • Frokost på Høgtun 09:00 NRK-teamet forflytter seg direkte til kjøkkenet på Høgtun, dette opptaket sendes i forkant før det sendes direkte fra matsalen på Høgtun. Sissel Brunstad i NRK gleder seg til å møte festpynta bygdefolk som fyller salen. Når sendingen starter vil hun prate litt med folk, og har fått tips om i alle fall en som hun sikkert har tatt kontakt med på forhånd.
  • Gudstjeneste Øre kirke 11:00 NRK sender så direkte fra kirkebakken på Øre før og etter gudstjeneste. Her blir det også avtalt med noen de vil prate med. Blir det dårlig vær, går de inn.
  • Direktesending fra folketoget er usikkert. Her kommer vi i konkurranse med de andre stedene og byene det sendes fra, - ikke minst barnetoget i Oslo og slottsplassen. Det gjøres likevel opptak av toget vårt, og sendes eventuelt i distriktssending for Møre og Romsdal den 18. mai og/eller legges ut på nett.
  • Leder i 17.mai-komiteen, Terje Humstad ser frem til en spennende dag der vi må være forberedt på direktesending fra bygda vår uten at så mye er avtalt på forhånd :-)

 

160517_program_17_mai_side1_1600.jpg

17.mai 2014 i Torvikbukt, foto Daniel Kvalvik

Det er et arrangement på facebook for årets 17.maifeiring

Priser frokost, 80,- for voksen og 40,- for barn over 6 år.


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 05.05.16
Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT