07
sep
2016

Status Torvikbukt Båtforening pr 7.sept 2016

Publisert 07.09.16 av Daniel Kvalvik vist 4255 ganger

0 pluss pluss minus
Da har vi ledige båtplasser igjen. 

Vi har 1 stk. 6 meter D14 på betongbrygga: kr 34.000,-
Vi har 3 stk. 8 meter på B brygga (B11, B23, B26) kr 36.000,- 

Da er den nye C-brygga kommet på plass. Bjørn Holten og gjengen hans har stått for oppankret og montering av innredningen. Den blei veldig stødig (flott oppgradering).
Dei nye utliggerene/gangbanene ut til  den enkeltes båt er veldig stødige å gå på.  Her blei det 2 stk. nye 8 meter plassar. Disse er allerede omsatt. Leif Gjertsen koblet opp vann til brygga på mandag. Strømmen til strømsøyla er ikkje koblet enno, mulig vi må ha ny kabel.

Tilbygget på klubbhuset (lager) er snart ferdigstilt. Jan Egil Sletnes har vært primus motor for det prosjektet. Torvtaket vil bli lagt til våren. Her har vi fått ein flott overbygd uteplass og lageret vil bli tatt i bruk så snart som døra er på plass.

Når det gjelder gamle brygga (C-brygga), så vil den bli delt opp og deler av den vil bli lagt ut som bølgedempar/ekstra gjestebrygge i enden av moloen. Lodd som skal legges ut for oppankringen er skaffet til veie. Men det gjenstår ein del arbeid for å tilpasse dei gamle bryggene og legge ut lodda til oppankringen. Om det vil bli utført no i høst eller til våren er usikkert. Her må vi på med lanterner med det samme dei legges ut.

I tillegg har det også vært utført nødvendig vedlikehold/beising av dei andre bryggene og anna forefallande arbeid som f.eks støping/sikring av port og landfeste. Nytt lag med grus/oppmalt asfalt har det også blitt. Her på mandag var det ei svær valse som for over og komprimerte dekket, så vi håper at det vil holde i mange år framover. Håper at dei andre som også bruker område til parkering også kan bidra med midlar for grusen.

Dere får fortsatt ha ein fin haust.
Torvikbukt Båtforening
Marvin Jostein Yttervik Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 07.09.16
Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT