20
okt
2018

Status Torvikbukt Båtforening pr 21.okt 2018

Publisert 20.10.18 av Daniel Kvalvik vist 3712 ganger

0 pluss pluss minus
Da er høsten kommet. Krabbe og hummer har blitt servert på mange bord også denne høsten.

Torvikbukt Båtforening har fått gjennomført mange dugnader også i år. Den siste var å få justert Betongbrygga som ligger ved innseilinga til havna.
Betongbrygge.jpg


3.oktober stilte Lerøy opp med båt og mannskap og hjalp oss. Sikkerheten er i høysete der i gården. Ingen fikk komme om bord uten å bruke hjelm og flytevest. Flyttet 3 av betong ankera og i tillegg kuttet de inn taua på 2, og forlenget taua på ett. Stor jobb med andre ord.
På betongbygga var det Bjørn Holten som var sjef. Jan Karsten Schjølberg, Karstein og Marvin Yttervik var på land og passet på at vi fikk riktig retning på brygga og festet kjettingene til land. Håper at den no verner bedre mot dårlig vær. Stor takk til Lerøy.
Leroy3.jpg

Gjestehavna har også blitt flittig brukt og i tillegg har mange hatt båtplassen sin på framleie for kortere og lengre perioder. Vi har i år også hatt omsetning av båtplasser. Noen har kjøpt og noen har solgt. Nytt av året er at vi har tatt i bruk VIPPS som betalings mulighet på Gjestehavna. 

Vi har nå venteliste på 8 meters båtplasser. Men vi har 3 stk 6 meters plasser for salg. Av de er det 2 på den oppgraderte C brygga (innerste) og en plass på B brygga.
Vi har planer om å oppgradere B brygga (den lengste) til neste år, det vil gi oss noen 8 meters båtplasser ekstra. Det ble diskutert på årsmøte, Det ble ikke notert noe i årsmøtereferatet/protokollen så her kan det bli ekstraordinært årsmøte på det om vi skal realisere planene.  Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på den oppgraderte C brygga, så om B brygga blir oppgradert, vil det bli i samme kvalitet som C brygga.

God høst.
Marvin J Yttervik

Leroy5.jpg

Lerøo4.jpg Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 20.10.18Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT