16
mar
2019

Sondre Grøteide på Spotify!

Publisert 16.03.19 av Daniel Kvalvik vist 1897 ganger

6 pluss pluss minus
Sondre Grøteide (21) fra Torvikbukt er ute med egenprodusert låt. Låta 'til it sticks er hans første låt som legges ut på strømmetjenesten Spotify. Låta «’til it sticks» er skrevet sammen med LEYO (Leutrim Shala), og produsert og mikset av Sondre.

Sondre går førsteåret på lyd- og musikkproduksjon på Noroff i Bergen. Dette studie skiller seg litt fra andre musikkstudier, da det er mye fokus på låtproduksjon og studioteknikk, i tillegg til mer tradisjonelle fag som musikkteori. Sondre og de andre elevene har tilgang på seks musikkstudio på skolen, og der bruker Sondre mesteparten av sin tid. I tillegg har han et hjemmestudio i leiligheten med monitorer, keyboard, to gitarer og en studiomikk.

sondre_spotify_1600_2.jpg  
Sondre synes hverdagen som musikkstudent er spennende og til tider utrolig travel. Gjennom skoleåret har de obligatoriske innleveringsoppgaver hver andre uke, samtidig som han jobber med flere prosjekter. Sondre produserer for flere andre artister i Norge, i tillegg til artister fra Island og USA. I februar slapp MIL EP’en «Kort fortalt før alt», og den er produsert, mikset og mastret av Sondre.

- Å jobbe sammen med andre er utrolig inspirerende og gøy, men det er først og fremst egen artistkarriere jeg satser på, forteller Sondre til torvikbukt.no. Fremover er planen å spille noen konserter, lage mye kul musikk, og forhåpentligvis slippe flere låter om ikke alt for lenge avslutter Sondre. Torvikbukt.no ønsker Sondre lykke til med musikken.

Lytt til låta på Spotify her

Sondre Grøteide
Instagram: sondre.music
Spotify: son/dre


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 16.03.19Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT