04
jul
2020

Status Torvikbukt Båtforening pr 24.juni 2020

Publisert 04.07.20 av Daniel Kvalvik vist 2430 ganger

0 pluss pluss minus
Årsmøte ble avholdt lørdag 20 juni i godt og varmt sommervær. Det var ikke de store sakene opp til behandling i år. Men vi har noen utfordringer som vi sliter litt med. Det er søppeldunken som er beregnet for båthavna, idrettslaget og badestranda. Noen bruker den til sitt private avfall, og det er vi ikke glad for. Det er funnet malingsspann, bildekk, trehjulssykler og emballasje til typisk husholdningsartikler med mere. Privat avfall/søppel har alle egne dunker for. Spesialavfall leveres til miljøstasjonen på Batnfjordsøra.

Vi ble veldig glade da badetrampolinen kom på plass utenfor badestranda. Da gjestebrygga ble brukt veldig mye, selv om det er forbud mot bruk for bading. Det har vært noen uheldige episoder i forbindelse med båter som kommer for å bruke gjestebrygga vår. Her må vi komme til ei bedre ordning for både badegjester og båthavngjester/brukere. Både båthavna/båtfører og forelderen har her et ansvar som vi må leve med i etterkant om det skjer ei ulykke.

I år fikk vi endelig på plass gangvei ned til betongbygga og i tillegg er mye nødvendig vedlikehold utført.

IMG_4389.jpeg

Moloen er også blitt flittig brukt av både turgåere og de som liker å fiske. Må gi ros til de som bruker moloen til fisking, de er meget flinke å rydde/ta med seg etter seg. De setter vi stor pris på.

Vi har for tiden noen få båtplasser til salgs:

1 stk 6 meters plass på C brygga og 2 stk 8 meters plasser på B brygga.

For de som ønsker å leie en båtplass for noen måneder, har vi også det.

For mere info se under priser og satser 2020.

Så får dere alle ha en fin sommer!

Vennlig hilsen Marvin Jostein Yttervik

 


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 04.07.20
Tags:

Ingen kommentarer


Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT