Search

REJOICE 2011, ungdomsfestival

Created 13 years 105 days ago
by Daniel Kvalvik

pluss minus pluss: 3 minus: 4

  • Currently 0,00/5 Stars.


Views: 4229
Print

I November 2010, fikk to ungdommer, fra Høgtun folkehøgskole, en idè om å arrangere en ungdomshelg der alle som ønsket det skulle få komme og høre om å bruke tid med Jesus!
I begynnelsen kunne det virke som et prosjekt som ikke var gjennomførbart, og endel av de som fikk høre om ideen mente dette var en fin tanke, men det ville bli vanskelig og gjennomføre!
Men etter mye bønn og tid med Gud, og endel arbeid, er vi stolte av å presentere:



REJOICE 2011

- Ungdomsfestivalen for deg som kjenner Jesus, ikke kjenner Jesus, har ett ønske om å bli kjent med Jesus, eller som bare ønsker en sosial helg med andre ungdommer!

Nå lurer du kanskje på hvorfor vi ønsket å kalle helgen "Rejoice" ?
Det er fordi at ordet Rejoice, betyr å glede seg med andre - og det er nettopp det vi ønsker for denne helgen. At du skal få komme å glede deg med andre over Jesus og hans kjærlighet for oss!

Gled deg til knallgode møter med blant annet Helge Flatøy og Åge Åleskjær, lovsangskonsert med Sandwriters og Walking Sign! Mange sosoale aktiviteter!

Det blir overnatting i hallen for alle deltakere og det blir servert mat og drikke hele helgen. Det blir også mulighet for å kjøpe ting i
"Rejoice kiosken"
 
Søndagsmøtet med Åge Åleskjær blir et stormøte, åpent for alle som ønsker å delta! - Alle inntekter gjennom hele helgen går til Dina - Stiftelsen!
 
http://www.dinastiftelsen.no/
 
MVH Charlotte Gunvaldsen og Dag Skorstøl





No Comments


BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT