Views: 9343
Print

Bak fra venstre: Elise Gjøen (13), Carl Gunnar Orset, Folkert Seetzen, Tore Humstad og Eskil Engdahl (14).
Første rekke fra venstre: Linus Engdahl (10), Johan Fredriksen Orset (11), Sander Engdahl (12) og Stig Oscar Jacobsen Glæstad (10).

Hele 9 stk fra Torvikbukt IL løp på tid under årets utgave av Flemstubben. Folkert Seetzen var raskest fra Torvikbukt i den 35.utgaven av det 10km lange turløpet. Folkert kom inn på tiden 38:29 og vant sin klasse og ble nr 3 totalt av samtlige løpere. I turklassen tok Torvikbukt IL de 4 første plassene av totalt 21.

De yngste imponerte i Flemma! På bildet ser vi en skikkelig duel mellom brødrene Eskil (14) og Sander Engdahl (12) opp den bratte bakken rett før mål. I år fikk Eskil revansje og kom først i mål på den sterke tiden 40:29, som også ble vinnertiden i turklassen. Sander kom i mål like bak på tiden 40:36, som ble belønnet med andreplass i turklassen.

Carl Gunnar Orset tok tredjeplassen i turklassen på tiden 43:24.

Johan Fredriksen Orset (11) tok fjerdeplassen i turklassen på tiden 44:30. Mamma Siri heier de siste metrene før mål.

Dagens yngstemann Linus Engdahl (10) tok en flott 7.plass i turklassen på tiden 47:42, med den tiden hadde han mange løpere bak seg.

Elise Gjøen (13) imponerte på tiden 53:17 i sin første Flemstubben. Dagen før vant hun 800 meter i Ørsta med fylkets beste tid for 13 åringer i år.