Search

Foredrag om "Dråpen i havet"

Created 6 years 317 days ago
by Daniel Kvalvik

pluss minus pluss: 0 minus: 0

  • Currently 0,00/5 Stars.


Categories Framside - nyheter
Views: 4204
Print

Mandag 12.juni kl 19:00 - 21:00 på Torvikbukt Skole holder Siv Grøteide foredrag om det å være frivillig hjelpearbeider for Dråpen i Havet.

Grøteide ønsker å snakke om hva som foregår i Europa i 2017. Mange klarer fint å distansere seg fra krisene rundt oss, men noen ganger tror Siv det er sunt å ta det litt innover seg, få et annet perspektiv på livet. Kanskje vil vi da sette mer pris på det vi har selv?  
Siv vil vise bilder fra i fjor sommer, da hun jobbet som frivillig hjelpearbeider i Nord-Hellas og Pireus. I tillegg vil Siv snakke litt om situasjonen til flyktningene i Hellas nå, for det kommer fortsatt båter med desperate mennesker nesten hver dag til øya Chios. Hun vil også fortelle litt om livet i Skaramangas, leiren som Siv og søstra skal jobbe i denne sommeren. Der bor det 3500 mennesker. 

Siv håper mange har anledning til å sette av litt tid denne kvelden! Mens vi gleder oss til sommerferie og legger kjekke planer med familie og venner, er det ikke så mange lysglimt for de som bor i disse leirene. De er avhengig av hjelp fra andre for å leve et liv med litt verdighet... Det kunne vært oss. 

Det blir anledning til å vippse/gi økonomisk gave til arbeidet.

Enkel servering :)

Velkommen!





No Comments


BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT