Search

Smekkgodt vatn!

Created 13 years 147 days ago
by Daniel Kvalvik

pluss minus pluss: 1 minus: 0

  • Currently 0,00/5 Stars.


Views: 3799
Print
Status Torvik Vassverk tirsdag 7.des kl. 22:00: Karstein Yttervik opplyser til torvikbukt.no i kveld at han, Per Åså, Johan Kåre Sletnes og Asbjørn Glomstad har smakt på vannet fra 2 av de 3 brønnene. "Smekkgodt" vatn var de enstemmige enige om. Temperaturen på vannet var på en 12-13 grader og det hadde en blå gyllen farge sier Karstein.

Det er nå 2 av brønnene som er koblet opp mot UV-anlegget og Karstein mener at hver brønn gir 2 kubikk vann i timen. I løpet av onsdag vil de godkjennes og dermed levere vann til dagtanken. Den tredje brønnen vil være klar i løpet av torsdag.

Det har blitt pumpet vann fra Myrdøla i dag og dagtanken er full. Tilsiget til dammen er fortsatt lite. Karstein beroliger bygdafolket med at det ikke kommer til å bli nattestengt lengre, og i tillegg kan bygdafolket ta seg en dusj. Karstein legger til at det bør være en lett dusj. Når det gjelder julevasken bør den utsettes til neste uke.

Det har blitt mye missfarging på vannet i det siste. Dette er ikke farlig da alt vannet har gått via UV-anlegget. Men kan uansett være greit å kjøpe vannflasker til det værste har gitt seg.



No Comments


BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT